Gratis proberen Login
Achtergrond

Ervaringen

Benieuwd naar wat de huidige klanten van jaarverslag.org vinden? Lees hoe onze online tool ervaren wordt!

 

Marieke_ervaringen

“Ik ben heel enthousiast over jaarverslag.org. De WordPress-omgeving is gebruiksvriendelijk en heeft veel mogelijkheden om het eigen te maken.
Ook staat de support klaar om je verder te helpen als je vastloopt. Kortom; een goede tool om je jaarverslag dicht bij je publiek te brengen.”

Marieken Joosten
COMMUNICATIEADVISEUR | TIJDVOORACTIE

“Blij met de (extra) hulp bij de totstandkoming van ons online jaarverslag!
Het was prettig en snel met jullie samenwerken.
Zoals het er nu uitziet willen we het volgend jaar weer met deze tool doen”

Barend Visser
ONLINE MARKETEER | MERCY SHIPS

MercyShips_ervaring

Jaarverslag.org stelt ons in staat om een stuk efficiënter te werken. Ook voor het invoeren van financiële gegevens in het jaarverslag is deze tool erg geschikt. Het jaarverslag is nu een stuk uitnodigender om te lezen en sluit ook beter aan bij de sponsorbeleving.

Ervaring_verhaal

Martin Lok

FINANCE SPECIALIST | COMPASSION NEDERLAND

Met jaarverslag.org kunnen wij veel beter dan voorheen de impact van ons werk presenteren aan donateurs, vrijwilligers en externe relaties. De foto’s, filmpjes en mooi opgemaakte teksten zorgen ervoor dat onze achterban ons jaarverslag echt gaat lezen. Deze reactie van een donateur spreekt voor zich: “Yes, that was really fantastically done!”

Marly_Ervaring

Marly Engel

PROJECTLEIDER COMMUNICATIE & PR | GAIN

We hebben alleen maar positieve reacties gekregen op ons online jaarverslag. Het ziet er super strak uit, is heel toegankelijk en overzichtelijk en nodigt uit om door te klikken. Aan de achterkant vind ik het ook heel makkelijk werken. Alles is duidelijk uitgelegd en ik kan heel gemakkelijk aanpassingen doen die gelijk zichtbaar zijn.

Ervaring_verhaal

Elise Lichtenberg

COMMUNICATIE & FONDSENWERVING | NETFOUNDATION

Achtergrond

Ook iets voor jou?

Jaarverslag.org biedt dé totaaloplossing voor je jaarverslag, jaarverantwoording of kwaliteitsverslag. Een verrassend mooi verslag waarmee je zowel online als offline je donateurs, klanten, stakeholders of andere betrokken inzicht geeft in het afgelopen jaar.

overzicht voorbeelden

voorbeelden

Benieuwd hoe jaarverslag.org voor andere klanten wordt ingezet? Laat je inspireren door een aantal voorbeelden van online jaarverslagen van organisaties die je voor gingen.

BEKIJK VOORBEELDEN

Logo_NE_GRoot
Logo_Voorschoten
Logo_SEHHEERDE
Logo_THDV2
Logo_TijdVOORActie
Logo_Alpha_Groot
Logo_Mercyships