Demo aanvragen Login

Zo werkt het

Met jaarverslag.org maak je het jaarlijks verplichte jaarverslag, jaarverantwoording of kwaliteitsverslag op een mooie, duurzame én eenvoudige manier.

In 7 stappen een verrassend mooi online jaarverslag!

Stap1_zowerkthet

STAP 1

Kies een template

Om je snel op weg te helpen hebben we diverse templates ontwikkelt die je gemakkelijk kunt bekijken en selecteren. Uiteraard kun je de gekozen template helemaal naar wens aanpassen. Bij het maken van een volgend jaarverslag kun je een eerder gemaakte verslag ook als template selecteren. Dit bespaart een hoop tijd.

BEKIJK TEMPLATES

STAP 2

Kies een titel, url en domeinnaam

Kies een gewenste titel, url en een domeinnaam. Je kunt kiezen uit verschillende domeinnamen die het beste aansluit bij jouw publicatie.

DIRECT AAN DE SLAG

STAP 3

Stel eenvoudig je huisstijl in

Selecteer gemakkelijk je logo, kleuren en lettertypes. Hiermee breng je jouw verslag in mum binnen je huisstijl. Je hebt de mogelijkheid om een eigen lettertype in te voegen of gebruik te maken van de Google Font library. Stel je basis huisstijlkleuren (vier kleuren) is die gemakkelijk kunt selecteren bij het vullen van je pagina’s.

UITGELICHTE FUNCTIES

STAP 4

Aan de slag met contentblokken

Jaarverslag.org is ontwikkeld door ervaren designers en ontwikkelaars die ervoor hebben gezorgd dat je zelf in staat bent een heel mooi jaarverslag te maken. Door het gebruik van verschillende soorten contentblokken kun je je pagina’s helemaal naar wens inrichten. Deze blokken zijn geoptimaliseerd voor ieder device en je PDF. Je hoeft dus geen technische kennis in huis te hebben om je jaarverslag op ieder device en in je PDF optimaal weer te geven.

ONTDEK ALLE CONTENTBLOKKEN

Stap4_zowerkthet
Stap5_zowerkthet

STAP 5

Tabellen en grafieken

Geef je financiële afdeling direct toegang tot de beheersomgeving met een eigen inlog. Zij hebben dan de mogelijkheid om zelf tabellen en grafieken te importeren, aan te maken en/of aan te passen. Tabellen worden op elk device goed leesbaar weergegeven en zijn geheel naar wens te stijlen. Ditzelfde geldt voor grafieken die daarnaast ook fraai geanimeerd worden weergegeven.

STAP 6

Genereer eenvoudig een mooie PDF

Kies je voor onze ‘pro licentie’ dan kun je met één klik eenvoudig een PDF van je jaarverslag genereren. Om je PDF mooier te maken heb je binnen de contentblokken een mogelijkheid om content voor je PDF anders weer te geven, te verbergen of afwijkende content toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om een afwijkende omslag in te stellen.

STAP 7

Klaar: publiceren en meten!

Yes, je jaarverslag is klaar! Tijd om jouw mooie creatie met je klanten, donateurs en/of stakeholders te delen. Benieuwd of jouw jaarverslag wordt gelezen? Koppel gemakkelijk Google Analytics aan je jaarverslag en meet het gedrag van je bezoekers.

 

 

Voorbeelden

Benieuwd hoe jaarverslag.org voor andere klanten wordt ingezet?

 

Bekijk voorbeelden

 

 

logo LDH
logo net groot
Logo_Alpha_Groot
Logo_Mercyships
logo compassion
Logo_NE_GRoot
Logo_THDV2
Logo_SEHHEERDE
Logo_Allevo

Dé totaaloplossing voor je jaarverslag

Jaarverslag.org biedt dé totaaloplossing voor je jaarverslag, jaarverantwoording of kwaliteitsverslag. Een verrassend mooi verslag waarmee je zowel online als offline je donateurs, klanten, stakeholders of andere betrokken inzicht geeft in het afgelopen jaar.

  • Visueel aantrekkelijk
  • Dynamisch content
  • Meetbaar
  • No-code
  • In je eigen huisstijl
  • WordPress
  • Maatwerk mogelijk
  • Importeer excel of csv
  • PDF versie

KIES JOUW PAKKET  GRATIS PROBEREN