Demo aanvragen Login

Het jaarverslag van jouw stichting kan anders!

Ontdek hoe jij met een mooi, online en duurzaam verslag kan terugblikken op het afgelopen jaar van jouw stichting. Diverse collega-organisaties gingen je al voor!

Logo_THDV2
Logo_Alpha_Groot
Logo_Mercyships
logo compassion
logo LDH
Logo_Gain
logo net groot

Bekijk video

“Vroeger was het jaarverslag meer een ‘moetje’. Nu hebben we er weer lol in en kunnen we het inzetten als marketingtool!”

 

Meer ervaringen     Demo aanvragen

 

 

Je moet er weer aan geloven: het maken van je jaarverslag. Het verzamelen van alle informatie, de productie en correctierondes, maken het vaak tot een tijdrovende klus. Ben jij klaar met dat gedoe? Het is tijd om het anders te doen!

Verplicht nummer

De inhoud van een jaarverslag kent geen vast model. Naast het verplichte onderdeel van de jaarrekening ben je vrij om er je eigen draai aan te geven. Meestal bevat het jaarverslag een uiteenzetting van je missie, visie, (marketing)strategieën, doelstellingen, werkmethodes en successen. Een uitgelezen kans om met deze informatie je stakeholders, donateurs, ambassadeurs en vrijwilligers te inspireren en/of informeren. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Een veel gebruikte manier is om je verslag in PDF vorm te publiceren. Deze kun je fraai (laten) opmaken of omzetten vanuit een Word-document. Het nadeel van een PDF is dat deze online niet goed leesbaar is en dat het printen van je jaarverslag niet duurzaam is. Dat kan anders! Met jaarverslag.org maak je je jaarverslag of jaarverantwoording eenvoudig online. Perfect leesbaar op elk device en gemakkelijk te delen.

 

Bekijk voorbeelden

Zeer gebruiksvriendelijk

Met jaarverslag.org heb je een tool in handen waarmee je een heel mooi jaarverslag kunt maken. Waar je je jaarverslag ook bekijkt, het ziet er fantastisch uit. Maar dat niet alleen. Aan de achterkant hebben we er alles aan gedaan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Geen ingewikkelde software dus, maar een tool waarmee jij eenvoudig zelf aan de slag kunt. 

 

ZO WERKT HET

 

Dit mag je van ons verwachten:

 

de-totaaloplossing 01

Dé totaaloplossing voor het maken en publiceren van jouw jaarverslag 

onbeperkt-gratis-support 02

We’ve got your back: onbeperkt gratis support

Boom-planten03

Wij planten een boom voor elke jaarverslag.org publicatie

 

 

Voorbeelden

Benieuwd hoe jaarverslag.org voor andere organisaties wordt ingezet?

 

Bekijk voorbeelden

 

 

Vraag een gratis demo aan

Je maakt je online jaarverslag al voor € 699,- per jaar. Vul hieronder je gegevens in en ontdek alle mogelijkheden voor jouw organisatie.

 

 

“In een korte demo (max. 20 min) leg ik je alle mogelijkheden en functionaliteiten uit en ontdek je wat jaarverslag.org voor jouw organisatie kan betekenen.”

Foto_fleur

Fleur Kleine Schaars

Online specialist

DD slash MM slash JJJJ