Demo aanvragen Login

Benieuwd naar de ervaringen met jaarverslag.org?

Dit vinden onze klanten!

 

“Ik maak het jaarverslag in één dag!”

Het verhaal van Leger Des Heils

Elisanne van As
Communicatie adviseur | Leger des Heils MN

Van ‘saai’ naar ‘wat ziet het er mooi uit’

Het verhaal van IC Gelre

Albert-Jan Katerberg
Gelre ziekenhuizen

“Het bespaart veel kosten, maar vooral ook stress”

Het verhaal van Mercy Ships

Janno Kamphorst
Manager Communicatie | MercyShips

Wil je snel, eenvoudig en zonder problemen een digitaal jaarverslag maken dat er leuk en modern uit ziet? Dan is dit echt dé tool om te gebruiken. Geen gedoe, doet wat het moet doen, werkt hoe het moet werken en bovendien een super service bij vragen of onduidelijkheden. Niks dan lof dus!

Katrien Van Tendeloo

COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE | VZW ZORGGROEP ZUSTERS VAN BERLAAR

We hebben alleen maar positieve reacties gekregen op ons online jaarverslag. Het ziet er super strak uit, is heel toegankelijk en overzichtelijk en nodigt uit om door te klikken. Aan de achterkant vind ik het ook heel makkelijk werken. Alles is duidelijk uitgelegd en ik kan heel gemakkelijk aanpassingen doen die gelijk zichtbaar zijn.

Elise Lichtenberg

COMMUNICATIE & FONDSENWERVING | NETFOUNDATION

We zijn heel tevreden. Jullie bieden een mooie tool aan waarin we in één overzicht een prachtig jaarverslag kunnen aanbieden aan onze partners en de inwoners van Veiligheidsregio Brabant Noord. We hebben jullie ondersteuning als zeer prettig ervaren.

Lotte Pulles

Communicatiemedewerker | Veiligheidsregio Brabant-Noord.

De tool van jaarverslag.org is gebaseerd op WordPress, waardoor de tool erg herkenbaar voor mij was. Het is een makkelijk en eenvoudig systeem en werkt heel fijn. De mogelijkheden van de tool zijn specifiek gericht op een jaarverslag, waardoor de opties overzichtelijk en simpel zijn en uitgebreider heb je ook niet nodig. Het jaarverslag is niet alleen mooi en strak vormgegeven, ook erg overzichtelijk, wat ervoor zorgt dat je makkelijk door het jaarverslag kunt klikken en het beter leesbaar is. Ik ben dan ook zeer tevreden met het eindresultaat. Het is een duidelijke verbetering met de eerdere PDF’s en het bespaart ons ook nog hoge drukkosten.

 

Shelly Fransen-Spijker

COMMUNICATIE ADVISEUR | HART LONG CENTRUM LUMC

Voor Edukans hebben wij het jaarverslag van 2022 voor het eerst met Jaarverslag.org gemaakt. En dat is ons heel goed bevallen! Het CMS werkt fijn en je kunt qua vormgeving je eigen branding helemaal toepassen. De eerste keer is het opbouwen van de pagina’s wel wat meer werk, maar daar profiteren wij komend jaar weer van. De basis staat al! De support-afdeling helpt je snel op weg en het is erg handig dat financiële collega’s toegang hebben tot de tabellen. Tot slot is ons jaarverslag in de nieuwe vorm goed ontvangen intern en door onze partners. Ik zou het aanraden!

Eline Nederstigt

Eline Nederstigt | Content Marketeer Edukans

Ik ben heel enthousiast over jaarverslag.org. De WordPress-omgeving is gebruiksvriendelijk en heeft veel mogelijkheden om het eigen te maken. Voor niet al te technische gebruikers werkt het simpel en intuïtief  en voor collega’s met meer gevoel voor techniek en vormgeving biedt het voldoende mogelijkheden om het elk jaar weer nét wat beter en mooier te maken. Ook staat de support klaar om je verder te helpen als je vastloopt. Kortom; een goede tool om je jaarverslag dicht bij je publiek te brengen.

Marieken Joosten

COMMUNICATIEADVISEUR | TIJDVOORACTIE

Dit is het tweede jaar dat we werken met deze tool. Ten opzichte van vorig jaar hebben we een stuk minder tijd aan ons jaarverslag hoeven te besteden. Meer efficiëntie dus, grotendeels natuurlijk dankzij het werk dat we konden kopiëren van vorig jaar! Daardoor ontstond bovendien ruimte en tijd om een aantal verbeteringen door te voeren. We hebben dit jaar meer aandacht kunnen besteden aan de opmaak bijvoorbeeld, meer beeldmateriaal toegevoegd.

Barend Visser

ONLINE MARKETEER | MERCY SHIPS

Wat ik vooral prettig vind in de samenwerking met jaarverslag.org is het warme en informele contact. Ze zijn bereid met je mee te denken en je te helpen en ondersteunen waar nodig. Verder is de tool heel gebruiksvriendelijk en het is erg fijn dat je altijd zaken kan aanpassen. Dat was met het gedrukte jaarverslag veel meer gedoe. We zijn nu echt trots op ons jaarverslag!

Ronald Koops

COMMUNICATIE & FONDSENWERVING | TOT HEIL DES VOLKS

Met jaarverslag.org kunnen wij veel beter dan voorheen de impact van ons werk presenteren aan donateurs, vrijwilligers en externe relaties. De foto’s, filmpjes en mooi opgemaakte teksten zorgen ervoor dat onze achterban ons jaarverslag echt gaat lezen. Deze reactie van een donateur spreekt voor zich: “Yes, that was really fantastically done!”

Marly Engel

PROJECTLEIDER COMMUNICATIE & PR | GAIN

Jaarverslag.org stelt ons in staat om een stuk efficiënter te werken. Ook voor het invoeren van financiële gegevens in het jaarverslag is deze tool erg geschikt. Het jaarverslag is nu een stuk uitnodigender om te lezen en sluit ook beter aan bij de sponsorbeleving.

Martin Lok

FINANCE SPECIALIST | COMPASSION NEDERLAND

Het maken van het jaarverslag via jaarverslag.org verliep erg goed! De tool is erg gebruiksvriendelijk en er zijn genoeg ontwerpopties om er je eigen draai aan te geven. Daarnaast vond ik het een heel handige tool om wijzigingen door te voeren.

Leoniek Zuidhof

VORMGEVER | BUREAU BLINKERS (JAARVERSLAG TRAJECTUM)

Ontzettend enthousiast over ons eerste online jaarverslag die ik maakte met jaarverslag.org. Een online jaarverslag heeft vele voordelen en is veel dynamischer door de mogelijkheid om ook video’s toe te voegen. Verder ben ik erg tevreden over de ondersteuning en hulp tijdens het proces.

Sanne de Boer-Postma

COMMUNICATIE | COLLECTIEF GRONINGEN WEST

Blij met de (extra) hulp bij de totstandkoming van ons online jaarverslag! Het was prettig en snel met jullie samenwerken. Zoals het er nu uitziet willen we het volgend jaar weer met deze tool doen.

Barend Visser

ONLINE MARKETEER | MERCY SHIPS HOLLAND

Het resultaat van het online jaarverslag was boven verwachting. De ondersteuning bij problemen was prima. Dit is het allereerste jaarverslag van Alpha Nederland en we zijn er zeker trots op. Bedankt voor al jullie hulp!

Marijke Koers

SENIOR ADVISEUR CORPORATE COMMUNICATIE | ALPHA NEDERLAND

Voor mij was het de eerste keer dat ik met dit online jaarverslag gewerkt heb. De tool werkt heel gebruikersvriendelijk. Uiteraard waren er dingetjes die ik moest navragen. Maar het wijst voor zich. Het is een overzichtelijk programma. Ik heb er met genoegen in gewerkt!

Arjen van den Noort

STORYTELLER/ COMMUNICATOR | NET FOUNDATION

Dit jaar hebben we wederom gekozen voor jaarverslag.org en dat beviel goed! Ik snapte het systeem al, dus het was makkelijk om er weer mee aan de slag te gaan. Als er toch problemen waren kon ik gelijk bellen en werden die vaak dezelfde dag nog opgelost, heel fijn!

Elisanne van As

COMMUNICATIEADVISEUR | LEGER DES HEILS MIDDEN-NEDERLAND

Ik zou jaarverslag.org volgend jaar zeker weer gebruiken. Ik ben in ieder geval erg tevreden met jullie diensten en de hulp die er geboden werd als ik vragen had.

Eline van der Voort

VERANTWOORDELIJKE MARKETING PR | ON-CAMPUS

Achtergrond

Ook iets voor jou?

Jaarverslag.org biedt dé totaaloplossing voor je jaarverslag, jaarverantwoording of kwaliteitsverslag. Een verrassend mooi verslag waarmee je zowel online als offline je donateurs, klanten, stakeholders of andere betrokken inzicht geeft in het afgelopen jaar.

overzicht voorbeelden

voorbeelden

Benieuwd hoe jaarverslag.org voor andere klanten wordt ingezet? Laat je inspireren door een aantal voorbeelden van online jaarverslagen van organisaties die je voor gingen.

BEKIJK VOORBEELDEN

logo LDH
Logo_Mercyships
Logo_Alpha_Groot
Logo_THDV2
logo compassion
logo net groot
Logo_Allevo
Logo_SEHHEERDE
Logo_NE_GRoot