Demo aanvragen Login

Hoe maak jij je jaarverant­woording?

Ontdek hoe jij met een mooi, online en duurzaam verslag kan terugblikken op het afgelopen jaar. Diverse zorgorganisaties gingen je al voor met het maken van een online jaarverantwoording!

 

Verder lezen   DEMO AANVRAGEN

Logo_Mercyships
Logo_Allevo

Bekijk video

“Vroeger was het jaarverslag meer een ‘moetje’. Nu hebben we er weer lol in en kunnen we het inzetten als marketingtool!”

 

Meer ervaringen     Demo aanvragen

 

 

Je moet er weer aan geloven: het maken van je jaarverslag of jaarverantwoording. Het verzamelen van alle informatie, de productie en correctierondes, maken het vaak tot een tijdrovende klus. Ben jij klaar met dat gedoe? Dan is het is tijd om het anders te doen!

Verplicht nummer

Jouw zorgorganisatie heeft een belangrijke maatschappelijke rol én dus een grote verantwoordelijkheid. Vanaf 2022 zijn daarom vrijwel alle zorgaanbieders verplicht een openbare jaarverantwoording te maken. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Een veel gebruikte manier is om je verslag in PDF vorm te publiceren. Deze kun je fraai (laten) opmaken of omzetten vanuit een Word-document. Het nadeel van een PDF is dat deze online niet goed leesbaar is en dat het printen van je jaarverslag natuurlijk niet duurzaam is. Dat kan anders! Met jaarverslag.org maak je je jaarverslag of jaarverantwoording eenvoudig online. Perfect leesbaar op elk device en gemakkelijk te delen.

Bekijk voorbeelden

Zeer gebruiksvriendelijk

Met jaarverslag.org heb je een tool in handen waarmee je een heel mooi online jaarverslag kunt maken. Waar je je jaarverslag ook bekijkt, het ziet er fantastisch uit. Maar dat niet alleen. Aan de achterkant hebben we er alles aan gedaan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Geen ingewikkelde software dus, maar een tool waarmee jij eenvoudig zelf aan de slag kunt. 

Zo werkt het

“Ik ben erg blij met ons eerste online jaarverslag!”

Shelly, communicatieadviseur bij ziekenhuis  LUMC maakt sinds 2021 gebruik van jaarverslag.org.

“Ik vind het echt een fijne tool. Super fijn systeem en ook dank voor jullie aanvullende ondersteuning zo nu en dan. Wij zijn erg blij met ons eerste online jaarverslag!”

 

Meer ervaringen  

 

Dit mag je van ons verwachten:

 

01

Dé totaaloplossing voor het maken en publiceren van jouw jaarverantwoording

02

We’ve got your back: onbeperkt gratis support

03

Wij planten een boom voor elke jaarverslag.org publicatie
Voorbeeld_jaarverantwoording_zorg-mobiel

 

 

Voorbeelden

Benieuwd hoe jaarverslag.org voor andere organisaties wordt ingezet?

 

Bekijk voorbeelden

 

 

Vraag een demo aan

 

Je maakt je online jaarverslag al voor € 699,- per jaar. Vul hieronder je gegevens in en ontdek alle mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie.

 

 

“In een korte demo (max. 20 min) leg ik je alle mogelijkheden en functionaliteiten uit en ontdek je wat jaarverslag.org voor jouw organisatie kan betekenen.”

Foto_fleur

Fleur Kleine Schaars

Online specialist

Vul je naam in