Demo aanvragen Login
Jaarverantwoording_zorg_header

Hoe maak jij je jaarverantwoording?

Ontdek hoe jij met een mooi, online en duurzaam verslag kan terugblikken op het afgelopen jaar. Diverse zorgorganisaties gingen je al voor!

 

Verder lezen   DEMO AANVRAGEN

 

 

 

Je moet er weer aan geloven: het maken van je jaarverslag of jaarverantwoording. Het verzamelen van alle informatie, de productie en correctierondes, maken het vaak tot een tijdrovende klus. Ben jij klaar met dat gedoe? Dan is het is tijd om het anders te doen!

Voorbeeld_jaarverantwoording_zorg-mobiel

Verplicht nummer

Jouw zorgorganisatie heeft een belangrijke maatschappelijke rol én dus een grote verantwoordelijkheid. Vanaf 2022 zijn daarom vrijwel alle zorgaanbieders verplicht een openbare jaarverantwoording te maken. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Een veel gebruikte manier is om je verslag in PDF vorm te publiceren. Deze kun je fraai (laten) opmaken of omzetten vanuit een Word-document. Het nadeel van een PDF is dat deze online niet goed leesbaar is en dat het printen van je jaarverslag natuurlijk niet duurzaam is. Dat kan anders! Met jaarverslag.org maak je je jaarverslag of jaarverantwoording eenvoudig online. Perfect leesbaar op elk device en gemakkelijk te delen.

Voorbeeld_jaarverantwoording_zorg_laptop

Zeer gebruiksvriendelijk

Met jaarverslag.org heb je een tool in handen waarmee je een heel mooi online jaarverslag kunt maken. Waar je je jaarverslag ook bekijkt, het ziet er fantastisch uit. Maar dat niet alleen. Aan de achterkant hebben we er alles aan gedaan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Geen ingewikkelde software dus, maar een tool waarmee jij eenvoudig zelf aan de slag kunt. 

 

Zo werkt het

Boom_planten

Voor elke klant een boom geplant

Met een online jaarverslag neem jij jouw klanten, bestuursleden en netwerk op een creatieve en dynamische manier door het jaar van jouw organisatie. Maar er is meer. Jij draagt met jouw jaarverslag actief bij aan een duurzame wereld. Je spaart met jouw online jaarverslag gemakkelijk een boom aan printwerk uit. Maar dat vinden we niet genoeg. Voor elke jaarverslag.org publicatie planten wij via Trees for all een boom. Zo zorgen we samen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen!

 

DEMO AANVRAGEN

Voorbeeld_jaarverantwoording_zorginstelling

“Ik ben erg blij met ons eerste online jaarverslag!”

Shelly, communicatieadviseur bij ziekenhuis  LUMC maakt sinds 2021 gebruik van jaarverslag.org.

“Ik vind het echt een fijne tool. Super fijn systeem en ook dank voor jullie aanvullende ondersteuning zo nu en dan. Wij zijn erg blij met ons eerste online jaarverslag!”

 

Meer ervaringen  

Deze zorgorganisaties gingen je voor:

online jaarverslag_VB_Norschoten2
Voorbeeld_jaarverantwoording_zorgbalans
online jaarverslag_VB_Noorschoten
voorbeeld_jaarverslag_icgelre
voorbeeld_jaarverslag_LUMC
voorbeeld_jaarverantwoording_szz
voorbeeld-jaarverslag
online jaarverslag_VB_Gelre
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
Logo_Mercyships
Logo_Allevo

 

Dit mag je van ons verwachten:

 

01

Dé totaaloplossing voor het maken en publiceren van jouw jaarverslag 

02

We’ve got your back: onbeperkt gratis support

03

Wij planten een boom voor elke jaarverslag.org publicatie

Start vandaag nog met jouw online jaarverslag als je…

 • geen hoge kosten meer wilt maken
 • eenvoudig zelf aan de slag wilt
 • je volledig op de inhoud wilt richten
 • een verslag wilt helemaal in jouw huisstijl
 • je verslag zowel online als offline beschikbaar wilt hebben

DEMO AANVRAGEN

Vraag een demo aan

 

Je maakt je online jaarverslag al voor € 699,- per jaar. Vul hieronder je gegevens in en ontdek alle mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie.

 

 

“In een korte demo (max. 20 min) leg ik je alle mogelijkheden en functionaliteiten uit en ontdek je wat jaarverslag.org voor jouw organisatie kan betekenen.”

Foto_fleur

Fleur Kleine Schaars

Online specialist

Vul je naam in