Demo aanvragen Login

 

Je jaarverslag van straf naar feestje!

Jaarverslag.org helpt organisaties om het jaarlijks verplichte jaarverslag op een mooie, duurzame en eenvoudige manier te publiceren. Een dynamisch verslag die wél gelezen wordt.

 

 

Het maken van een jaarverslag wordt vaak als last ervaren. Dit bleek ook uit een onderzoek dat we deden bij diverse stichtingen en organisaties.

Het verzamelen van de benodigde informatie en de productie (het schakelen met verschillende afdelingen en externe designers) van een jaarverslag is een tijdrovende klus. Dat wordt vooral zo ervaren bij gedrukte en opgemaakte PDF -versies, die bovendien relatief duur zijn. Daarom ontwikkelden we jaarverslag.org: dé online tool waar iedere organisatie zelfstandig en eenvoudig een interactief jaarverslag mee kan maken. Geen hoge drukkosten meer, een tijdbesparing doordat je zelf de kopij kunt aanpassen en correcties doorvoeren en de mogelijkheid om te analyseren welke informatie van je jaarverslag gelezen wordt.

Ontstaan uit jarenlange ervaring met jaarverslagen

De afgelopen jaren hebben we ontelbare muisklikken besteed aan het opmaken van jaarverslagen. Het verzamelen van alle benodigde informatie, de productie en de vele correctierondes die eraan vooraf gaan, maken het tot een tijdrovende klus. Dat kan anders! Daarom hebben wij flink gebouwd aan dé oplossing: jaarverslag.org.

Bedacht door designers, uitgewerkt door developers

Met jaarverslag.org heb je een tool in handen waarmee je een heel mooi jaarverslag kunt maken. Waar je je jaarverslag ook bekijkt, het ziet er fantastisch uit. Maar dat niet alleen. Aan de achterkant hebben we er alles aan gedaan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Geen ingewikkelde software dus, maar een tool waarmee jij eenvoudig zelf aan de slag kunt. Beoordeel zelf of dat is gelukt.

BEKIJK VOORBEELDEN

Support van mensen die er verstand van hebben

Heb je vragen over de software of een blik van een designer nodig over hoe je een pagina het beste kunt opzetten? Als compleet team, met mensen uit verschillende disciplines, zijn we bereikbaar om je vraag te beantwoorden. Daarnaast bieden we trainingen om jou en je collega’s op weg te helpen met jaarverslag.org.

Neem contact op

Achtergrond

Met de gebruikerservaringen van onze klanten zijn we continue op zoek hoe we  jaarverslag.org nóg gebruiksvriendelijker, slimmer en functioneler kunnen maken.

Foto_fleur

Fleur Kleine Schaars

Online specialist

  • 0

Nieuwsgierig geworden?

Jaarverslag.org biedt dé totaaloplossing voor je jaarverslag, jaarverantwoording of kwaliteitsverslag. Een verrassend mooi verslag waarmee je zowel online als offline je donateurs, klanten, stakeholders of andere betrokken inzicht geeft in het afgelopen jaar.

  • Visueel aantrekkelijk
  • Dynamische content
  • Meetbaar
  • No-code
  • In je eigen huisstijl
  • WordPress
  • Maatwerk mogelijk
  • Importeer excel of csv
  • PDF versie

KIES JOUW PAKKET  GRATIS PROBEREN