Demo aanvragen Login
Achtergrond

Een jaarverslag kan ook anders!

 

< Alle blogs

Het jaarverslag is voor veel organisaties een jaarlijks terugkomende verplichting. Met jaarverslag.org maak je van dit ‘verplichte nummer’ iets heel moois!

Online jaarverslagen zijn ondertussen helemaal ingeburgerd, maar nog niet bij iedereen bekend. Je kunt er je informatie/content op een aantrekkelijke manier in presenteren en eenvoudig voor je doelgroep beschikbaar maken. Daarnaast bespaart het onnodige print of drukkosten en dat maakt een online jaarverslag ook veel duurzamer. Anders dan bij een papieren jaarverslag, levert een online jaarverslag je de mogelijkheid te meten wat je doelgroep met de informatie doet.

 

Onderzoek

Het maken van een jaarverslag wordt vaak als last ervaren. Dit bleek ook uit een onderzoek dat we deden onder diverse stichtingen en organisaties. Het verzamelen van de benodigde informatie en de productie van een jaarverslag is een tijdrovende klus. Dat wordt vooral zo ervaren bij gedrukte versies, die bovendien relatief duur zijn. Met jaarverslag.org maak je je jaarverslag online en op elk device god leesbaar. Geen hoge drukkosten meer, een tijdbesparing doordat je zelf de kopij kunt aanpassen en correcties doorvoeren en de mogelijkheid om te analyseren welke informatie van je jaarverslag gelezen wordt.